top of page

 

Welkom op de site van VLH Verzekeringen. 

 

Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze site. Deze website geeft je alvast een eerste beeld van ons en van onze producten.   

 

Bij ons kan je terecht voor al uw vragen over 

                                       - alle soorten verzekeringen (privé, vereniging en professioneel)

                                       - woonkredieten

                                       - pensioensparen en beleggingen

 

Ons hoofdkantoor bevindt zich te Dendermonde (tegenover de brandweer), vlakbij de belangrijkste winkelstraat van de de stad.  Parkeren aan het kantoor is echter geen enkel probleem.  Sinds enkele jaren openden we ons eerste bijkantoor te Waasmunster en ook in Zele kan je van onze diensten gebruik maken.

Als grootste en belangrijkste DVV kantoor in Dendermonde, zijn we in de ruime regio al vele jaren aanwezig op de verzekeringsmarkt.

Onze klanten weten onze kennis en klantvriendelijkheid  van al onze medewerkers te waarderen.  Dankzij hen en voor hen blijven wij ons inzetten.  Aarzel dus niet om binnen te springen of om ons te contacteren. Je bent van harte welkom.

Bereikbaarheid dichtbij, ruime openingsuren, service en persoonlijk contact zijn voor ons zeer belangrijk. Voor u toch ook?

Heb je vragen of wens je ons te contacteren?  Stuur ons een mail of bel ons voor een afspraak. ​

Wij maken graag tijd voor u in één van onze kantoren te Dendermonde of Waasmunster of bij u thuis?

Past het u misschien beter buiten de kantooruren? Geen enkel probleem...

Samen met onze partners VDL-interass en DVV staan we klaar om elk verzekeringsvraagstuk aan te pakken.  Heb je momenteel nog polissen lopen bij andere maatschappijen en wil je toch bij ons verzekerd zijn?  Kom gerust langs want via onze partners kunnen wij ook samenwerken met bijna alle verzekeringsmaatschappijen in België.  En jij hoeft niets te doen, wij regelen alles voor jou.

 

Particulier, zelfstandige of KMO? Wij tonen je graag de weg....  Je zal zien dat het de moeite loont. Wij analyseren je polissen en doen vrijblijvend een voorstel. En jij beslist uiteindelijk of je jouw polissen aan ons toevertrouwt.

 

Beter verzekerd of een goedkopere premie, een goede service, een persoonlijk contact, een perfecte opvolging van je schadedossier...wij proberen dit elke dag onze slogan waar te maken: een service die veel meer is dan verzekeren alleen...

 

De voorbije 40 jaar vertrouwden reeds duizenden klanten hun verzekeringsdossier toe aan ons team.  meerdere generaties weten ondertussen wat persoonlijke service betekent, ook na een schadegeval.  Laten we elkaar dus gewoon eens ontmoeten...

 

Durf jij de stap te zetten?

 

Tot binnenkort?

 

Luc van Herreweghen

Zaakvoerder

bottom of page