top of page

SPAREN EN BELEGGEN

 

 

 

Life invest Protect (Tak 21)

 

Life invest Dynamic (Tak 23)

 

Life invest Control (Tak 44)

FISCAAL SPAREN

 

 

 

 

 

Pensioensparen

 

Langetermijnsparen

SPAREN VOOR JE (KLEIN)KIND

 

 

 

Junior Plan

 

Life invest Protect

 

Sparen en beleggen

 

  • Life Invest Protect (Tak 21) : beleggen zonder risico

Zin om je geld te laten opbrengen zonder risico’s te nemen? Life Invest Protect is een tak 21-beleggings- of levensverzekering, met kapitaalgarantie en een gewaarborgde basisrentevoet.

 

Je wilt een grotere som geld op een veilige manier beleggen? Dan is DVV Life Invest Protect je op het lijf geschreven. Deze beleggingsverzekering is ideaal voor mensen die gedomicilieerd zijn in België en een kapitaalgarantie willen koppelen aan een gewaarborgde basisrentevoet.

 

  • Life Invest Dynamic (Tak 23) : slim beleggen

Je beschikt niet over een groot startkapitaal maar wil wel graag slim beleggen. DVV Life Invest Dynamic is een levensverzekering met flexibele premie waarbij het rendement gekoppeld is aan een beleggingsfonds (tak 23), en is beschikbaar vanaf 25 euro/maand. Investeren in beleggingsfondsen houdt altijd risico in. Je kapitaal is dus niet gewaarborgd.

 

Je wilt op elk moment over je geld kunnen beschikken en wilt gaan voor een potentieel hoger rendement dan datgene dat je krijgt met een klassiek spaarproduct? Maar je weet ook dat beleggingsfondsen op korte of middellange termijn risico’s inhouden? Of misschien wil je wel beleggen op de beurs zonder dat je daar de tijd voor hebt of ooit de stap hebt durven zetten? DVV Life Invest Dynamic is het ideale product, dankzij de slimme keuze van fondsen *.

 

  • Life Invest Control (Tak 44) : combineer kapitaalgarantie met berekend risico

DVV Life Invest Control is een combinatie van een levensverzekering met gewaarborgde rentevoet (Life Invest Protect-polis, tak 21) en een levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (Life Invest Dynamic-polis, tak 23).

 

Beleggen doe je in drie eenvoudige stappen:

Jij kiest het beschermingsniveau voor je spaargeld, gebaseerd op het kapitaal dat je wilt waarborgen na 8 jaar.

Je DVV-consulent bepaalt vervolgens aan de hand van simulaties het benodigde bedrag om dit kapitaal te waarborgen via de Life Invest Protect Fix-polis (tak 21). Je bent dus zeker dat je op dit deel een kapitaalgarantie en een gewaarborgde rentevoet krijgt.

Dan kies je een of meerdere tak 23-beleggingsfondsen (uit 4 gerenommeerde fondsen, via de Life Invest Dynamic Plus-polis) waarin je het deel belegt dat je niet hebt belegd in de tak 21, om zo een potentieel hoger rendement te bereiken.

 

Je bent bereid om bepaalde risico’s te nemen, maar je wilt niet al je eieren in één mand leggen, en dus niet alles beleggen op de beurs? Je beschikt over minimaal 2500 euro of je wilt minstens 25 euro per maand beleggen? DVV Life Invest Control is dé ideale oplossing.

 

 

 

 

 

 

Pensioensparen = Fiscaal sparen

 

Veiligheid: elke gestorte premie is gewaarborgd

Gegarandeerde interestvoet

Belastingvermindering van 30 procent

 

  • Pensioensparen

Als je pensioenleeftijd eraan komt, zal je wettelijk pensioen waarschijnlijk niet volstaan om je huidige levensstandaard aan te houden. Je doet er dus goed aan om zelf de touwtjes in handen te nemen en een pensioen op te bouwen voor later, terwijl je ondertussen geniet van een zeer interessant fiscaal voordeel: je recupereert 30 procent van je gespaarde geld via de belastingvermindering. 

Pensioensparen bij DVV doe je met een levensverzekering (tak 21) die volledig aangepast is aan je persoonlijke situatie. We stellen je twee manieren van pensioensparen voor: de klassieke levensverzekering en de flexibele levensverzekering. Je consulent zoekt met plezier uit welke spaarformule het best bij je past, rekening houdend met je inkomen en je fiscale situatie.

 

  • Langetermijnsparen

Hoe zal morgen eruit zien? Dat valt vandaag moeilijk te voorspellen. Daarom heb je er alle belang bij om aan je toekomst te denken. Langetermijnsparen is een fiscaal regime dat ontwikkeld werd om sparen voor een pensioenkapitaal te promoten. Als je wilt, heb je met langetermijnsparen ook de mogelijkheid om je familie financieel te beschermen bij jouw overlijden. 

Je geniet dus van de fiscale voordelen terwijl je spaart voor een aanvullend pensioen. DVV stelt je twee manieren van langetermijnsparen (tak 21) voor: de klassieke levensverzekering en de flexibele levensverzekering.

 

 

Voor mijn (klein)kind sparen

 

  • Junior Plan

Wil je graag sparen voor je kind, kleinkind of petekind van jonger dan 12 jaar?

En weet je daarbij het liefst welk kapitaal je zult opgebouwd hebben wanneer het kind 18, 21 of 25 jaar oud is?

Dan is DVV Junior Plan (vastetermijnverzekering) de ideale keuze: sparen op een veilige manier en met een gegarandeerde interestvoet.

 

  • Life Invest Protect

Zin om je kind of kleinkind een duwtje in de rug te geven wanneer hij of zij meerderjarig wordt? Life Invest Protect is een tak 21-beleggings- of levensverzekering zonder risico, met kapitaalgarantie, een gewaarborgde basisrentevoet. De leeftijd van het kind is niet van belang, je kunt op elk moment intekenen.

 

Je wilt wat geld aan de kant zetten voor je kinderen, maar wel op een veilige manier? Dan is DVV Life Invest Protect je op het lijf geschreven. Met deze beleggingsverzekering zetten mensen die gedomicilieerd zijn in België een kapitaal opzij voor hun oogappel.

bottom of page